Zo kleine stapjes grote stapjes! Langzaam kruipt de tijd naar het WK.

Er moest afgelopen week een belangrijke beslissing genomen worden aangezien het WK voor een Fietser/Hardloper erg rot is ingedeeld(zie plaatje boven). In overleg met Guido en de atletiek Coördinator heb ik besloten om me vooral te richten op mijn sterkste kant: het fietsen! Ik zal dus dinsdag 25 augustus de 5km Tijdrit rijden, woensdag de 20km wielerwedstrijd en zaterdag meedoen met de 4x400m hardlopen.

De volgende raderen zijn ook in beweging!

yvonne van der pol Roos Bootsma

Afgelopen week een geweldige intake gehad bij S&VA Sportvoedingsadvies bureau. Yvonne en Roos gaan me daar begeleiden en adviseren over mijn voeding als (top)sporter zijnde!  Zodat ik topfit en goed gevoed aan de start ga verschijnen!

Ik ben nu al benieuwd wat ik allemaal mezelf moet gaan voorschotelen 😛 😛