Nieren tot Spieren

Transplantatie, Sporten en nierziekte

Vliegreis, 1ste dag New York en de friendship run!

Veel fotos zijn nog niet geedit en dit is een beetje snel geschreven sorry… !!!:(

 Vliegreis

Donderdag 31 oktober was het dan zover om 17:50 gingen wij de lucht in! New York hier kwamen we aan! Na een dag van stressen, inpakken, nog meer stressen nog meer inpakken. Was het rond 14:00 op naar de bus voor het ritje naar Schiphol! Na het inchecken en de douane door was het wachten op het moment dat we het vliegtuig in konden.

De vliegreis was eigenlijk niet heel spannend. Weinig tot geen turbulentie en geen problemen met het zo gevreesde Natrium arm eten aan boord van het toestel.

Alles verliep gesmeerd!

In Ny aangekomen door de douane de tassen ophalen. De tas van Marieke was er niet! :O Deze was blijkbaar achter gebleven op schiphol. Klacht ingevuld en de bus in naar het hotel. Na een 45 minuten kwamen we hieraan. Ingechecked even op het dakterras naar de skyline gekeken en het bed in gedoken. (nederlandse tijd 5:00 ) New yorkse tijd 0:00.

Om half 4 mijn pillen nemen. … mijn ochtend pillen is best raar…

Dag 1.

De dag begon al vroeg om 8:00 opstaan en aan het ontbijt.

Hierna hebben we met de hele groep de metro  gepakt naar Times Square! Wat een plaats zeg! Heel heel anders dan ik verwacht had maar wat een schermen en hoge gebouwen! Ik kon me niet voorstellen dat hier duizenden mensen oud en nieuw vierden!

IMGP4717 IMGP4713 IMGP4693 IMGP4695 IMGP4709 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierna zijn we via wat omwegen naar de expo gegaan waar we ons start nummer konden ophalen.

IMGP4731 IMGP4737 IMGP4726  IMGP4752 IMGP4789 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat een Awesome feeling was dat zeg! Je start nummer krijgen en beseffen dat het nu werkelijk waar is dat je echt mag kan en gaat lopen! Op het moment dat we met zijn alleen bij elkaar waren met het nummer werd het volgende nummer gedraaid op 2 minuut 18 sec.
http://www.youtube.com/watch?v=ZXW45q_OH28

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMGP4743

Wat heb ik er zin in zeg! Geweldig het gevoel alsof het een stukje rond je huis is! Wauw dan voel je je pas onoverwinnelijk!

Het is gewoon niet uit te drukken!

Hierna door de gehele hal lopen gigantisch!!!  Je kan er werkelijk alles kopen wat een hardloper maar wenst! Holy crap wat een spullen en mensen!

Nadat we we hier ons eten hebben ingeslagen voor marathon dag. Het smaakt naar appelmoes! Beter kan niet!

Hebben we nog een tijdje door new york geslenterd. Rond 17:30 begon de openings ceremonie waar eerst een parade per land was, daarna de grote favorieten. Hierna was een vuurwerkshow.

Hierna was het eten en naar het hotel!

Dag 2

Een heerlijke nacht gehad waar we om 6:30 opstonden om 7 uur de bus naar de stad te hebben.

Waarom zo vroeg? We gingen met zijn 6en de dash to the finish lopen ( hardloopwedstrijdje van 5km) waar je finisht op de marathon finish!
http://web2.nyrrc.org/cgi-bin/htmlos.cgi/2625.1.484249532912090415

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierna met de metro naar het hotel. Douche en relaxen! Rond 1 uur naar de stad om te lunchen en eten in te slaan voor morgen de marathon dag!

Vorige

De marathon

Volgende

De marathon van New York

  1. Marijke

    Wat een fantastisch prestatie Tim. ik heb je goed kunnen volgen tijdens je hele tocht. Ik neem mijn “petje” voor je af met een hele diepe buiging hoor. En ik heb genoten van je foto’s en je verhalen

  2. Bernadette Geldof

    Gefeliciteerd . Wat een geweldige prestatie. Gevolgd vanuit het kikkerlandje.

  3. Maria Dudink

    The day after…………Tim en Bert, wat een geweldige prestatie hebben jullie geleverd! Jullie doel is bereikt, de eindstreep is gehaald. Grote bewondering heb ik voor jullie. PROFICIAT! Geniet nu maar van de overwinning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén